Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ





Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας - Αιδηψού, στην Ιστιαία, στις 23 του μηνός Απριλίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 16.00, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.- Έγκριση προϋπολογισμού Κληροδοτήματος Παναγιώτη Σφακιανού.

2.- Έγκριση προϋπολογισμού Κληροδοτήματος Συμεών Τσακιρίδη του Ιωακείμ.

3.-΄Εγκριση προϋπολογισμού Κληροδοτήματος Αποστόλου Μόσχου.

4.-Επί του με αρ.πρωτ.3316/13-4-2018 εγγράφου της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου, με θέμα:΄΄Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντα΄΄.

5.-Επί αιτήσεων πολιτών, σχετικά με μείωση Δημοτικών τελών.

6.-Επί αίτησης της Κας Αικατερίνης Παπαστάθη του Δημητρίου, σχετικά με το Τέλος Αποχέτευσης.

7.-Επί αίτησης του Σωματείου Ταξί Λ.Αιδηψού "ΕΡΜΗΣ", σχετικά με το Τέλος ΄Υδρευσης.

8.-Επί αιτήσεων του Αστυνομικού Σταθμού Αιδηψού, σχετικά με το Τέλος ΄Υδρευσης.

9.-Επί αίτησης του κ. Δημητρίου Παληά του Παναγιώτη, σχετικά με το Τέλος Αποχέτευσης.

10.-Επί της υπ’ αριθμ.61/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, με θέμα: "Καθορισμός χρέωσης δημοτικών τελών σε οικοδομές με εργοταξιακή παροχή ρεύματος".

11.-Ορισμός αδειών και θέσεων υπαίθριας εμπορικής δραστηριότητας (έψησης καλαμποκιού, μαλλί γριάς, ποπ κόρν).

12.-Ορισμός θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου για παραγωγούς.

13.-Ένταξη της Αιδηψού στην ΄Ενωση Ευρωπαϊκών Ιστορικών Λουτροπόλεων.

14.-Επί εγγράφου του Τμήματος Εμπορίου & Τουρισμού της Περ/κής Ενότητας Ευβοίας, με αρ.πρωτ.οικ.2026/27-3-2018, με θέμα : «Ζητούνται εκπρόσωποι για τη συγκρότηση των πρωτοβάθμιων Συμβουλίων Επιθεώρησης Θεάτρων Κινηματογράφων Π.Ε.Εύβοιας».

15.-΄Εγκριση καταβολής εξόδων κηδείας της εν ενεργεία τακτικής Δημοτικής υπαλλήλου Στέλλας Τσιτούρα του Αναστασίου, έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων του Δήμου οικονομικού έτους 2018.

16.-Επί της υπ’ αριθμ.39/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, με θέμα: "Επί γνωμοδοτήσεως πληρεξούσιας Δικηγόρου Κας Βασιλικής Κιαπεκάκη(σχετ.4/2018 Α.Ο.Ε.)".

17.-Επί της με αρ.πρωτ.3274/12-4-2018 αίτησης της εταιρείας «ΜΗΝΑΣ ΚΡΙΜΑΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΤΕ», με θέμα "Αίτημα παράτασης χρόνου παράδοσης της σύμβασης για την «Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων παιδικών χαρών Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού»".

18.-Έγκριση Υποβολής Αιτήματος Χρηματοδότησης στην Πρόσκληση ΙΙ με τίτλο «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις» στα πλαίσια του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

19.-Έγκριση Υποβολής Αιτήματος Χρηματοδότησης στην Πρόσκληση ΙΙΙ με τίτλο «Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών των δήμων της Χώρας» στα πλαίσια του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

20.-΄Εγκριση της υπ’ αριθμ.17/2018 μελέτης για το ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙ'Ι'ΑΣ Δ.Ε ΙΣΤΙΑΙΑΣ, ΑΙΔΗΨΟΥ ΚΑΙ ΛΙΧΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α' ΦΑΣΗ) και τρόπος εκτέλεσης αυτού.

21.-Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ, ΑΙΔΗΨΟΥ, ΛΙΧΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α’ ΦΑΣΗ)».

22.-΄Εγκριση της υπ’ αριθμ.2/2018 μελέτης για το ΕΡΓΟ: Ανάπλαση πεζοδρομίων Ιστιαίας και τρόπος εκτέλεσης αυτού.

23.-΄Εγκριση της υπ’ αριθμ.3/2018 μελέτης για το ΕΡΓΟ: Αποκατάσταση δημοτικού οδικού δικτύου εντός σχεδίου πόλεως Λουτρών Αιδηψού (παραλιακή οδός και κάθετες σε αυτή οδοί) και τμήμα δρόμου εισόδου στον οικισμό Μπάνια Γιάλτρων της Τ.Κ. Γιάλτρων και τρόπος εκτέλεσης αυτού.

24.-Επί της υπ’ αριθμ.19/2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ., Κοινωνική Μέριμνα και Αλληλεγγύη, Παιδεία – Αθλητισμός, με θέμα «1η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2018».


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημήτριος Ζουπανιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου