Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ



Τα προβλήματά τους συζήτησαν κάτοικοι και φορείς του Αγίου, την Παρασκευή το απόγευμα, με τη νέα Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Αιδηψού, κυρία Άννα Λουκατζίκου, η οποία ανέλαβε δυναμικά τα νέα της καθήκοντα.
Η κα Λουκατζίκου και ο πρόεδρος του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Αγίου, κος Δημήτρης Αναγνώστου, επικαλέστηκαν το άρθρο 85 του νόμου 3852/2010-Πρόγραμμα Καλλικράτης- και συγκάλεσαν για πρώτη φορά στα χρονικά συνέλευση κατοίκων τοπικής κοινότητας και συγκεκριμένα του Αγίου.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τους δημότες να θέτουν επί τάπητος τα προβλήματά τους μεταξύ των οποίων είναι η έλλειψη νερού, τα προβλήματα της παιδικής χαράς, ο καθαρισμός του κοιμητηρίου και άλλα.

Στη συνέχεια, το λόγο πήραν ο κος Αναγνώστου μαζί με την κα Λουκατζίκου και ο δημοτικός σύμβουλος, κος Δημήτρης Ζουπανιώτης, οι οποίοι, σε διάλογο με τους πολίτες, ανέλυσαν τα θέματα και προσπάθησαν να δώσουν άμεσες λύσεις όσον αφορά στην ύδρευση, το φωτισμό και την καθαριότητα του χωριού, τον καθαρισμό της αγροτικής οδοποιίας και του κοιμητηρίου, την αποκατάσταση της παιδικής χαράς, την αποκομιδή των μπάζων και, τέλος, την αποψίλωση των οικοπέδων για λόγους πυροπροστασίας.

Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και σύντομα να δούμε και αποτελέσματα.












                                   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου